Telefoon 085 4013973


Overijssel

Woningontruiming Overijssel

Wij zijn gevestigd in de prachtige regio Kop van Overijssel en bieden onze diensten aan in de hele provincie.

– Steenwijk

Kampen

– Zwolle

– Genemuiden

– Hasselt

– Vollenhove

– Blokzijl

– Giethoorn

– Zwartsluis

– Oldemarkt

– Wanneperveen

– Sint Jansklooster

– Belt-Schutsloot

– Kallenkote

– Kampen

– Steenwijk

– Oldenzaal

– Rijssen

– Nijverdal

– Borne

– Losser

– Dalfsen

– Enter

Staat uw plaats niet in de lijst? Geen zorgen! Wij zijn bereid om naar uw gemeente te komen om u van dienst te zijn. Ons werkgebied strekt zich uit over de hele provincie Overijssel, inclusief de regio Kop van Overijssel. Neem gerust contact met ons op, en wij staan klaar om aan uw behoeften te voldoen, waar u zich ook bevindt in Overijssel.

Overijssel, verassend

In het oosten van Nederland, waar groene velden zich uitstrekken tot aan de horizon en rivieren rustig hun weg vinden door het landschap, ligt de provincie Overijssel. Overijssel, met zijn diverse landschappen en rijke geschiedenis, is een plek waar natuur en cultuur harmonieus samenkomen. Dat leid tot mooie plaatjes van de Overijsselse landschappen en zijn natuur.

Waterrijk

Een opvallend kenmerk van Overijssel is het water. De provincie wordt doorkruist door talloze rivieren, kanalen en meren. De IJssel, waarnaar de provincie is vernoemd, is een levensader die door het landschap slingert en prachtige uitzichten biedt. De vele waterwegen zijn een paradijs voor watersportliefhebbers en bieden de mogelijkheid om te genieten van varen, vissen en ontspannen aan het water. Daarom is de watersport en vissport hier zo aantrekkelijk

Cultuur

Overijssel heeft ook een rijke culturele erfenis. Historische steden zoals Zwolle, Deventer en Kampen ademen een sfeer van vervlogen tijden uit. Smalle straatjes, middeleeuwse kerken en sfeervolle pleinen nodigen uit om te verkennen. Daarnaast herbergt Overijssel prachtige landgoederen en kastelen, elk met zijn eigen verhaal en charme.

Gastvrij

De inwoners van Overijssel staan bekend om hun gastvrijheid en warmte. Hier vind je gemeenschappen die hechten aan tradities en die graag hun erfgoed met anderen delen. Jaarlijkse evenementen zoals de Deventer Boekenmarkt en de Weerribbenfair trekken bezoekers van heinde en verre.

Daarom nodigt Overijssel uit tot ontdekken en genieten, en het belooft altijd een warm welkom.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Ga naar de inhoud