Telefoon 085 4013973


Friesland

Woningontruiming Friesland / Fryslân

Wij zijn met trots werkzaam in de provincie Friesland en bedienen diverse plaatsen in deze prachtige regio. Hier is een opsomming van enkele plaatsen in Friesland: “Wy binne mei grutte grutskens aktyf yn de provinsje Fryslân en bedine ferskate plakken yn dizze prachtige regio. Hjir is in oersjoch fan in pear plakken yn Fryslân:

 

– Leeuwarden Ljouwert

– Sneek Snits

– Heerenveen Hearrenfean

– Drachten

– Harlingen Harns

– Joure De Jouwer

– Franeker Frjentsjer

– Dokkum

– Wolvega Wolvegea

– Lemmer

– Grou

– Bolsward Boalsert

– Stavoren Starum

– Koudum

– Akkrum

– Workum Warkum

– Burgum

– Surhuisterveen Surhústerfean

– Gorredijk De Gordyk

– Damwâld (Dokkumer Wâlden)

 

 

Staat uw plaats niet in de lijst? Geen zorgen! Wij zijn flexibel en bereid om naar uw gemeente te komen om u van dienst te zijn. Onze toewijding aan klanttevredenheid kent geen grenzen, en we streven ernaar om u te helpen, waar u zich ook bevindt in de provincie Friesland. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, en we zullen ons best doen om aan uw behoeften te voldoen.

“Stiet jo plak net op ‘e list? Gjin soargen! Wy binne buchstavere en ree om nei jo gemeente te kommen om jo fan tsjinst te wêzen. Us ynset foar klantetefredenheid hat gjin grinzen, en wy stribje dernei om jo te helpen, wêr’t jo jo ek befinne yn de provinsje Fryslân. Aarzelt net om kontakt mei ús op te nimmen, en wy sille ús bêst dwaan om oan jo behoeften te foldwaan.”

Leeuwarden Ljouwert

De hoofdstad van Friesland, Leeuwarden, is een bruisende stad vol historische gebouwen, gezellige grachten en culturele bezienswaardigheden. In 2018 werd Leeuwarden zelfs uitgeroepen tot Culturele Hoofdstad van Europa, wat de rijke culturele scene van de stad benadrukte.

Elfsteden (tocht)

Friesland staat ook bekend om zijn elf steden, die worden verbonden door de beroemde Elfstedentocht, een legendarische schaatstocht die plaatsvindt wanneer de omstandigheden perfect zijn. De tocht leidt de deelnemers langs pittoreske steden en dorpen en over bevroren waterwegen.

Friese taal en cultuur

De Friezen zelf zijn trots op hun eigen identiteit en cultuur. Het Frysk, de Friese taal, wordt nog steeds gesproken en gekoesterd, en Friese tradities zoals het fierljeppen (polsstokverspringen) en it skotsje (volksdansen) blijven populair.

Welkom

Kortom, Friesland is een provincie van contrasten, waar het moderne leven samenvloeit met oude tradities en waar de natuurlijke schoonheid je telkens weer zal verbazen. Het is een plek waar de tijd lijkt te vertragen en waar de warme en trotse mensen je altijd welkom heten. Friesland is een schat om te verkennen en te koesteren.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Ga naar de inhoud