Telefoon 085 4013973


Woning ontruiming

Uw vertrouwde keuze voor woningontruiming. Zorgvuldig, discreet, deskundig.

Woningontruiming

Woningontruiming, iedereen kan er mee te maken krijgen. Ontruimingen gebeuren niet alleen bij uitzettingen. De meest voorkomende situaties zijn overlijden, verhuizen, emigreren en woning (opruiming) door te volle woningen. Wat de reden ook is, wij staan altijd voor u klaar om te helpen.

Boedelruiming

Bij een woning ontruiming ruimen wij de boedel en zorgen dat de woning leeg en (bezem) schoon wordt achtergelaten. Afhankelijk van uw wensen.

Woningontruiming en deels inboedel Opkopen

Wat ons onderscheidt, is onze unieke combinatie van woningontruiming en inboedelopkoop. Wanneer u met ons in contact komt of een offerte aanvraagt, gaat u niet alleen een samenwerking aan voor het ontruimen van uw woning, maar ook voor het opkopen van de inboedel. Dit betekent dat u de complete service krijgt die u nodig heeft om uw woning helemaal leeg en klaar voor de volgende stap achter te laten.

In de Praktijk

Het begint wanneer u contact met ons opneemt of een offerte aanvraagt. Van daaruit gaan we aan de slag om een afspraak met u te maken. Tijdens deze afspraak zullen we uw inboedel inventariseren en uw specifieke behoeften bespreken. We willen ervoor zorgen dat we een duidelijk beeld krijgen van wat er moet gebeuren.

In de vrijblijvende offerte die we voor u opstellen, nemen we alles op. Hiermee sluiten we eventuele onduidelijkheden uit en stellen we u in staat om de kosten en details van de dienst volledig te begrijpen.

Duidelijk en transparant

Het is belangrijk voor ons dat u volledig tevreden bent met onze afspraken voordat we verdergaan.

Als we tot een overeenkomst komen, zullen we beginnen met het ontruimen van uw woning.  Dit betekent dat u kunt rekenen op een complete service die zowel uw huis leeg en bezemschoon oplevert als een eerlijke regeling voor uw inboedel.

Inboedel opkopen alleen in combinatie met een complete woningontruiming.

Het is belangrijk om te benadrukken dat we deze diensten als één geheel aanbieden. Bij ons krijgt u de gecombineerde expertise van woningontruiming en inboedelopkoop, alles onder één dak.

Wat kunt u aanbieden?

Witgoed niet ouder als 2 jaar, recent aangeschafte meubelen en elektronica. Bent u van mening dat u goederen heeft met waarde dan kunt u dit bespreken tijdens de opname.

Wat nemen we bijvoorbeeld niet over: Eiken houten meubels, Klein goed, (glas) servies, boeken, kleding, stoffering, matrassen, keukengerei, pannen etc. Alles wat nog bruikbaar is kan worden gedoneerd aan diverse doelen.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Ga naar de inhoud