Telefoon 085 4013973


Verzamel woede

Hulp bij een nieuwe start

Verzamel woede, ook wel hoarding genoemd, is een aandoening waarbij mensen de neiging hebben om overmatig veel spullen te bewaren, zelfs als deze items geen praktische waarde meer hebben. Deze uitdaging kan zich geleidelijk ontwikkelen en leiden tot overvolle en onoverzichtelijke leefruimtes.

Het kan moeilijk zijn om de grip op deze situatie te behouden, maar we willen benadrukken dat u niet alleen bent.

Wij staan klaar om u te helpen bij het ontruimen van uw woning voor een nieuwe frisse start.

Hier is waarom u onze hulp zou kunnen overwegen:

  • Discretie en Respect: Wij begrijpen dat deze situatie persoonlijk is en gevoelens van schaamte of ongemak met zich mee kan brengen. Daarom staan bij ons discretie en respect voorop. Wat binnen de deuren van uw woning gebeurt, blijft daar.
  • Een Nieuwe Start: Het ontruimen van een overvolle woning kan een bevrijdende stap zijn richting een gezondere en veiligere leefomgeving. We willen u ondersteunen bij deze transitie.
  • Ruimte voor Groei: Het vrijmaken van uw leefruimte kan de weg vrijmaken voor nieuwe kansen en een verbeterde levenskwaliteit.
 

Daarom geloven we dat er altijd hoop is voor een nieuwe start. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u hulp nodig heeft. We zijn er om u te ondersteunen en samen met u te werken aan een gezonde en frisse start. Wij zijn u graag van dienst in de provincie Groningen, Drenthe, Friesland & Overijssel.

  

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Ga naar de inhoud