Schoonmaak, met of zonder ontruiming

Heeft u ooit het gevoel gehad dat u tijd tekort komt bij het opleveren van uw woning? U bent niet alleen. Vaak gaat er al veel tijd en energie zitten in het leegruimen van een woning, en op het laatste moment lijkt het schoonmaken soms een onhaalbare taak. Dit kan te wijten zijn aan beperkte tijd, andere verplichtingen of simpelweg vermoeidheid na het verplaatsen van al uw bezittingen.

Ons team

Wij begrijpen uw situatie Ons team staat voor u klaar zijn om uw woning weer in nette staat te brengen. Dit zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de rommel en het stof dat zich in de loop der jaren heeft opgehoopt. We richten ons op belangrijke gebieden zoals deuren en kozijnen, keuken, vloeren en badkamers om ervoor te zorgen dat alles er fris en schoon uitziet.

Schoonmaak na woningontruiming

Onze flexibele aanpak betekent dat we kunnen samenwerken om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Wij kunnen na het ontruimen van uw woning ook uw woning schoonmaken en desgewenst de vloerbedekking verwijderen. We zijn er om te ondersteunen. U kunt erop vertrouwen dat uw woning netjes wordt opgeleverd, zodat u zich kunt concentreren op andere belangrijke aspecten. 

Ontzorgen

Laat ons uw zorgen wegnemen en uw woning weer laten stralen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie  waarin we samen kunnen bespreken hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. Wij zijn u graag van dienst in Groningen, Drenthe, Friesland & Overijssel.


Ga naar de inhoud