Telefoon 085 4013973


Onze diensten

Elke woningontruiming is uniek

Bij Woning Ontruiming Noord Nederland begrijpen we dat elke woningontruiming uniek is, en we passen onze diensten aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen. 


Onze meest voorkomende taken omvatten:

  • Inventarisatie: We beginnen met het grondig inventariseren van alle items in de woning, van persoonlijke bezittingen tot meubels en apparaten. Dit helpt ons om een duidelijk beeld te krijgen van wat moet worden gedaan.
  • Verwijdering: Alle items die niet worden bewaard, worden zorgvuldig verwijderd uit de woning. Dit omvat niet alleen het verplaatsen van meubels, maar ook het demonteren ervan en het inpakken van losse huisraad. Als gewenst, kunnen we zelfs stoffering en uw vloeren verwijderen.
  • Afvoer: We dragen zorg voor het verantwoord afvoeren van onbruikbare items volgens de geldende milieuregels. Recycling en verantwoorde verwijdering van afval maken deel uit van ons proces.
  • Schoonmaak: Nadat de woning leeg is, zorgen we voor een grondige schoonmaakbeurt. Dit omvat het reinigen van vloeren, muren, ramen en alle oppervlakken, zodat de woning fris en schoon is.
  • Herstelwerkzaamheden: Indien nodig voeren we kleine reparaties of renovaties uit om de woning in goede staat te brengen voordat deze wordt overgedragen aan nieuwe huurders of eigenaren.
  • Oplevering: We zorgen ervoor dat de woning netjes en volgens de gemaakte afspraken wordt opgeleverd.

Onze flexibele aanpak betekent dat we ons aanpassen aan uw specifieke wensen. Of u nu alleen hulp nodig heeft bij het verwijderen van vloeren, het schoonmaken van de woning, of een volledige woningontruiming, wij staan voor u klaar.


Neem vandaag nog contact met ons op, zodat we samen een oplossing kunnen vinden die bij u past. Uw tevredenheid staat bij ons voorop.”

 

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Ga naar de inhoud